Eerst een instapakte

De akte komt u persoonlijk ondertekenen. Daarbij worden de gevolgen van de akte met u doorgenomen. U heeft betaald voor de akte met uitleg van de betekenis en gevolgen daarvan.
Wilt u meer regelen? Met de instapakte van PRODUCTNOTARIS.nl bent u al een eind op weg. 

Is uw testament nog up-to-date, wilt u voor alle zekerheid een levenstesstament maken, of wilt u samen alles degelijk regelen in een samenlevingscontract?
TIP
Bedenk vooraf wat u nog meer wil regelen. U kunt vragen om aanvullend maatwerk tegen meerprijs. Bij maatwerk tegen meerprijs is een deel van het werk al gedaan via PRODUCTNOTARIS.nl. Het standaard-product meteen bij de gelegenheid tot ondertekening laten aanvullen met dienstverlening op maat is voordeliger dan opnieuw beginnen met maatwerk.

Lage prijs

De prijs is laag, doordat u vooraf betaalt voor een eenvoudig maar duidelijk standaardproduct, dat u zelf uitkiest in de webwinkel. PRODUCTNOTARIS.nl geeft u geen offerte, maar u kiest op basis van de algemene prijslijst.

Het assortiment is welbewust beperkt. Aan uitbreiding wordt gewerkt.
RODUCTNOTARIS.nl bericht u uitsluitend per e-mail.
Meer uitleg nodig? Vragen? Bel voor GRATIS hulp bij gebruik van deze website 085 – 773 60 60. Wilt u algemene, inhoudelijke informatie, selecteer dan een informatiebrochure van de beroepsorganisatie KNB:
http://www.knb.nl/homepage.

Duidelijk

 

 

Maatwerk

 

 

Maatwerk tegen meerprijs

Heeft ProductNotaris uw product niet, dan kunt u uw standaard-akte bestellen bij  https://www.easynoabernotarissen.nl/

Passen standaard-producten niet precies op uw situatie of wilt u persoonlijk advies, dan kan u kiezen voor maatwerk tegen meerprijs. Vaak is maatwerk het gevolg van uw eigen rije keuze voor extra dienstverlening, maar soms is het noodzakelijk.  

http://www.notariskoene.nl
: ZORGELOOS GEREGELD

ProductNotaris en
Easy Noaber Noatarissen

zijn initiatieven van
notaris Koene te Vriezenveen. 

VLOT GEREGELD; DUIDELIJKE UITLEG

De uitleg bij de akte staat op hoofdlijnen al op deze website, zodat u meteen de juiste akte kan uitkiezen. Heeft u alle nodige gegevens ingestuurd (waaronder een leesbare scan of foto van uw geldige legitimatiebewijs) en met iDeal de kosten betaald, dan ontvangt u binnen vijf werkdagen daarna de concept-akte en de afspraakbevestiging per e-mail. Als u hulp wilt bij het invullen van de gegeven kunt u ons opbellen op 085 - 773 60 60.
De akte kunt u persoonlijk komen ondertekenen in Vriezenveen; niet bij volmacht.

Daarbij worden bij een kopje koffie/thee de gevolgen van de akte met u doorgenomen.
Neem uw geldige legitimatiebewijs altijd mee.